ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) για παραγγελίες άνω των €1000 Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με ταχυμεταφορές.
Για αποστολές εντός Ελλάδας, η παράδοση συνήθως γίνεται άμεσα (εκτός κι αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο ή αργία).

Έξοδα Αποστολής:

Για την Ελλάδα για δέματα έως 3 κιλά – 10

Η δωρεάν αποστολή με ταχυμεταφορές δεν ισχύει για την αποστολή πιο βαριών δεμάτων. Η αποστολή τους τότε γίνεται μόνο με μεταφορικές εταιρίες. Τα έξοδα αποστολής, κυμαίνονται, ανάλογα με την περιοχή, από 15-30€ περίπου.

Στις παραγγελίες η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και όχι με αντικαταβολή, λόγω του ότι οι μεταφορικές εταιρίες δε δουλεύουν με το σύστημα αντικαταβολής.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε πάνω από ένα προϊόν, συνδυάστε τις αγορές σας για να μειώσετε τα έξοδα αποστολής.

Πολιτική Επιστροφών - Αλλαγών:

Τα προϊόντα μας είναι καινούρια και χειροποίητα. Δεχόμαστε επιστροφές προβληματικών προϊόντων ή προϊόντων που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε άμεσα το θέμα σας.

Η επιστροφή γίνεται δεκτή εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη -κρατάτε πάντα την απόδειξη πληρωμής-.

Η αντικατάσταση των προϊόντων γίνεται πανομοιότυπα χωρίς έξοδα αποστολής όταν αυτά παρουσιάζουν πρόβλημα.

Εάν η επιστροφή γίνεται λόγω λανθασμένης επιλογής του αγοραστή και όχι κάποιου ελαττώματος στο προϊόν τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο τον αγοραστή.

Διατηρείτε πάντα τις συσκευασίες σε καλή κατάσταση.

Εκτιμούμε ιδιαιτέρως τον πελάτη μας και σεβόμαστε την άποψή του. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί.

Powered By Dokimos
Ειρήνη Ηλιάδου © 2018