ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΕΙΡΗΝΗ ΗΛΙΑΔΟΥ - ΜΠΑΛΙΑΚΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 24-09-1964 ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ "ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ" ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ,ΣΤΗ ΣΑΜΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ,ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΩ,ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΗ.

ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ (2000 - 2010) ΔΙΕΤΕΛΕΣΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΚΕΔΝΩΝ-ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ,ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ.Α.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕ ΣΚΟΝΕΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΧΡΥΣΟΥ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΡΑΤΙΩΝ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ) ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΥΛΑ ΟΠΩΣ ΠΛΑΤΑΝΙ, ΣΚΛΗΘΡΟ, ΚΑΡΥΔΙΑ Κ.Α.

ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΡΙΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΟΠΩΣ Π.Χ ΦΑΡΜΑΚΩΜΑ,ΤΡΙΨΙΜΟ,ΤΟΥΛΠΑΝΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ,ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ,ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΡΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΑ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ),ΧΡΥΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΥΛΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΟΠΩΣ Π.Χ ΠΕΤΡΑ,ΚΕΡΑΜΥΔΙ Κ.Α.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ,ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ,ΠΑΛΑΙΟΜΕΝΕΣ Ή ΜΗ (ΔΗΛ. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ),ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.
Powered By Dokimos
Ειρήνη Ηλιάδου © 2018